Matinkylän 24/7 tavaravuokraamo

Matinkylään avattu 24/7 tavaravuokraamo osana TYKKI-hanketta!

Matinkylän Kalapuistoon, Ison-Omenan viereiselle tontille, on maaliskuussa avattu 24/7 kodin tavaravuokraamo Liiteri.net. Tavaralainaamosta voit vuokrata mm. ammattitason sähkötyökaluja, erilaisia pesureita ja muita siivousvälineitä, kodinhoitotarvikkeita, keittiövälineitä ja pelejä. Tarjolla on esimerkiksi painepesuri, otsonaattori, ompelukone ja frisbeegolf-setti. Kontista voit myös lainata energiaekspertin välineistöä.

-50% ALENNUSKOODI TALOYHTIÖKLUBIN KAUTTA
Taloyhtiöklubi-verkoston taloyhtiöt Matinkylässä saavat alennuskoodin, jolla Liiteri.net -tavaravuokraamon tavaroita voi lainata puoleen hintaan.

AVAJAISTAPAHTUMA TULOSSA:
Tervetuloa avajaistapahtumaan torstaina 16.5.2024 klo 16.00-18.30. Tapahtumassa ovat mukana myös Espoon kaupunki, HSY:n Ilmastoinfo sekä Matinkylä-seura. Lisätietoja lähempänä.

Tavaranvuokrauspalvelu on osa Espoon kaupungin TYKKI-hanketta (”Taloyhtiöiden naapurustoyhteistyöstä ratkaisuja lähiöiden vähähiiliseen kehittämiseen”), joka hakee uusia ratkaisuja taloyhtiöiden naapurustoyhteistyöhön ja taloyhtiöiden vähähiiliseen kehittämiseen.

Lisätiedot Matinkylän tavaralainaamosta:

Heikki Waris
Toimitusjohtaja
Coreorient Oy
https://liiteri.net/
heikki.waris@coreorient.com
‭‭050 487 2134‬

Kai Fogelholm
Projektipäällikkö
Espoon kaupunki
Kaupunkiympäristön toimialan esikunta
kai.fogelholm@espoo.fi
‭050 553 9006‬